Hátizsák laptop 17

hátizsák laptop 17 Hátizsák anyaga: Vízálló nylon, kiváló minőségű cipzár, jó szellőzés, deformáció, szuper multifunkciós és többfunkciós. Hasonló a magas hegyekhez, Teton és Everest hátizsákokhoz. Nagy terhelés: 50L. Méret: 13,7 x 9 x 22,8 hüvelyk. Sok zseb: nagy elülső cipzár ...

Termék részletek

hátizsák laptop 17

Hátizsák anyaga: Vízálló nylon, kiváló minőségű cipzár, jó szellőzés, deformáció, szuper multifunkciós és többfunkciós. Hasonló a magas hegyekhez, Teton és Everest hátizsákokhoz. Nagy terhelés: 50L. Méret: 13,7 x 9 x 22,8 hüvelyk.

Sok zseb: nagy elülső cipzáras zseb a gyors hozzáférésre és egy nagy mély fülke, valamint egy speciális cipzáras cipő vagy piszkos ruhák. Van egy esővédő zseb esővédővel is. 2 Hipbelt zseb befogadja a telefon / MP3 lejátszó és 2 oldalzsebek a palackozáshoz vagy az esernyőhöz.

Spa Hólyag szoba: A fő zsebében van egy rekesz a hidratációs hólyag és a hidratációs nap, amikor túrázás, túrázás, kemping, hátizsák és egyéb sporttevékenységek. A hidratáló hólyag nincs benne.

Kényelmes öv: lélegző háló hátlapja gyorsan terjed a hő, lélegző izzadság, izzadság ellenállás, hogy a hátsó hordozó hosszú ideig hátizsák érzés nagyon kényelmes. Vastag vállpánttal a váll súlyának csökkentése érdekében.

Tartalmazza az esővédelmet: Megvédi a dolgokat az esőtől. Hidratáló hólyag, iPad, telefon, A4-es fájlok, könyvek, magazinok és egyéb kiegészítők sok helyet foglalnak el. Különféle szerelvények és hevederek lógó szerszámok, alpenstocks, sátrak, hálózsákok és egyéb elemek. És ezek az elemek esni tudnak!

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

37 * 32 * 78CM vagy Testreszabott

Szín :

Ny szín

W eight :

2000g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat