Ballistic laptop hátizsák

ballisztikus laptop hátizsák A 2,5 literes zsákok tökéletes csomagolást tartalmaznak: Ez a nagy kapacitású szigetelőcsomag mindössze 1,4 grammot (650 grammot) tesz ki, ami egy mindent szabadidejű kalandot jelent, amely magában foglalja a futást, a kerékpározást, a túrázást, a halászatot és még többet. Kiváló társa A húgyhólyag EVA anyagból készült, ...

Termék részletek

ballisztikus laptop hátizsák

Tartalmazza a 2,5 l-es zsákokat a tökéletes csomagolásban: Ez a nagy kapacitású szigetelőcsomag mindössze 1,4 grammot (650 gramm) tesz, így egy mindent szabad kültéri kaland, amely magában foglalja a futást, a kerékpározást, a túrázást, a halászatot és még többet. Kiváló kísérő A hólyag EVA anyaga, BPA-mentes, az FDA jóváhagyva, és nincs 3,4 hüvelykes (8,6 cm) jégnyílása, ami megkönnyíti a tisztítást is.

Egyedi szekrény kialakítás: A széles övre két extra zsebbel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a telefon vagy egyéb értékek behelyezhetők és szabadon eltávolíthatók legyenek. A nyitott rekesz úgy lett kialakítva, hogy gyorsan száradó törölközőt, napernyőt vagy kalapot tartson. Ezek az egyedülálló tervek hasznosabbá teszik ezt a csomagot.

Hidratált szigetelés: Hidratáló réteg kiváló minőségű alumínium fólia, amely tartja a folyadékot hűvös akár 4 órán keresztül (kiváló 2,5L légzsákok), és használható hidratáló hátizsák vagy hordozható hűtő belső és külső. Van egy klip a jobb vállpánton a hólyagtömlő rögzítéséhez.

Megbízható és megbízható: A vállhevederhez, az övhöz és a hátsó részhez szellőzőhálós csomagolás kerül a kényelmes csomagoláshoz. Köszönhetően a nagy sűrűségű, vízálló nylon anyagnak, állítható vállpántoknak, nagy teherbírású és rejtett zipszarvaknak, vállpántoknak és biztonsági csomagoknak a csomagolás elején, ez a hátizsák rendkívül tartós és megbízható mind a mindennapi használatra férfiak és nők számára.

Anyag :

vitorlavászon

Specifikáció :

33 * 16 * 53CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1180g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat