Kemping Utazás Kültéri Hátizsák Csúszda Zsákok

kemping túrázás szabadtéri hátizsák túra táska hátizsák Kiváló minőségű vízhatlan nylon szövet Állítható vállszíj - Többszörös fogazott öveket, kötélgyűrűket és tartozéknyílásokat is hordozhat minden alkalomra, sátrak, függőágyak, hálózsákok, alpenstockok vagy más Alpesi ...

Termék részletek

kemping túrázás kültéri hátizsák túra táska hátizsák

Kiváló minőségű vízálló nylon szövet

Állítható vállheveder - Többszörös fogazott öveket, kötélgyűrűket és tartozéknyílásokat is hordozhat minden alkalomra, sátrak, függőágyak, hálózsákok, alpenstockok vagy más Alpine felszerelés szállítására.

A zsebében gazdag dizájn bőséges helyet kínál, legyen szó napi kirándulásról vagy egy heti utazásról. A fő rekesz két kényelmes partícióval rendelkezik, amelyek segíthetnek az utazás megszervezésében.

Hátsó tartó - A felfüggesztés rendszere és a fém keret szilárd hordozást biztosítanak, míg a hátsó szellőztető rendszer kiváló légáramlást biztosít a hűvös és száraz tárolás érdekében; Még hosszú időn belül a bélés és az öv könnyen és kényelmesen viselhető.

Vízálló - Kiváló minőségű vízhatlan anyag, és tartalmaz egy extra esővédőt, hogy megvédje értékeit a heves esőtől és mindent szárazon tartson.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

30 * 19 * 46CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1100 g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat