Narancssárga Laptop hátizsák

narancssárga laptop hátizsák Vízálló és tartós. Hátizsák nagy szakítószilárdságú vízálló nylon anyagból, nagy szilárdságú, tartós, könnyű súly. Stresszpontok a vonalkód élettartamának fokozására és növelésére. Használjuk a tartós, kétirányú kopásálló SBS fém cipzárat a hátizsákon. kompakt. Fold ...

Termék részletek

narancssárga laptop hátizsák

Vízálló és tartós. Hátizsák nagy szakítószilárdságú vízálló nylon anyagból, nagy szilárdságú, tartós, könnyű súly. Stresszpontok a vonalkód élettartamának fokozására és növelésére. Használjuk a tartós, kétirányú kopásálló SBS fém cipzárat a hátizsákon.

kompakt. Hajtsa be a zipzsebeket, hogy bárhová illeszkedjen. Bõvítse a zsebektõl a hátizsákig. Bármelyik kirándulásnak nagy ajándékot kell viselnie bárkinek. Méret: Megnyitás: Összecsukás: 8.5x8.5x1.2 hüvelyk.

Könnyűsúly (0,7 lb) és ROOMY (35 l). Valódi megtakarítási tér. Tárolja a táskát a saját zsebében, és csomagolja ki, amikor eléri a célállomást. Kerülje a felesleges poggyászdíjakat egyszerűen kicsomagolással a csomagtartóból, és használja fel a felesleges poggyász átvitelére.

Több szoba. Rendelkezik klasszikus, több zsebbel tárolható és szervezett. Ez a hátizsák egy tágas fülke, két elülső cipzáras zsebbel, kis kiegészítőkhöz és két oldalsó zsebbel egy vízipulthoz vagy esernyőhöz.

Új verzió: Alumínium CARABINER, WHISTLE csat és REFLECTOR. Tartalmazza a karabiner-klipeket, így csatolhat valamit vagy klipsz valamit; a mellkasi öv a sípgomb segítségével megőrzi a hátizsákot a helyén. Nincs cipzáras cipzár, cipzáras rekesz soha nem küzdött újra! Get külföldi hátizsák, ne aggódj cipzár fogás szárnyak.

Anyag :

vitorlavászon

Specifikáció :

38 * 23 * 60CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1650g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 Vizsgálat