Olcsó iskolai hátizsákok

olcsó iskolai hátizsákok A durva bőr alja - kiváló minőségű bőr, és ennek a hátizsáknak az alját úgy tervezték, hogy támogassa a teljes kötetet, a laptopokat és más elektronikus eszközöket. Nagyon tartós, és a táska alja az utolsó dolog, ami fenntartja az életet ....

Termék részletek

olcsó iskolai hátizsákok

 

A durva bőr alja - kiváló minőségű bőrt biztosít, és ennek a hátizsáknak az alját úgy tervezték, hogy támogassa a könyvek, laptopok és egyéb elektronikus eszközök teljes terhét. Nagyon tartós, és a táska alja az utolsó dolog, ami fenntartja az egész életet.

Sokoldalúság - iskolai hátizsákunk könnyen használható hátizsákként a túrázáshoz és kempingezéshez. Nem számít, milyen módon döntesz a hátizsák használatával, arra használják, hogy tárolja az összes olyan tételt, amelyre szüksége van az iskolába járáshoz, utazáshoz, utazáshoz vagy kiránduláshoz. Használhatja hátizsákként is, vagy ha vállon szeretne lógni, válltáskaként használja.

Ergonómiai iskolai táskák - a gyerekek és a főiskolai hallgatók nagy számának súlya megdöbbentő. Az egészségre gyakorolt ​​hatás ugyanolyan nagy. Munkás hatású iskolai hátizsákunk csökkenti a terhelés hatását, kettőjük pedig egy teljes párnázott hevedert képes elhelyezni.

Ezek az iskolai hátizsákok hatalmas tereket tartalmaznak, amelyek mindent a könyvektől a laptopokig és a tollakig felszerelnek a festményekhez. Zsebekkel minden iskolai felszerelést megszervezhet, amíg a szíved nem teljes.

Élettartam-garancia - Termékeink minőségét, tartósságát és megbízhatóságát támogatjuk. Tehát ha a hátizsákod megsérül, csak visszaadja, és javíttatjuk vagy kicseréljük.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

36 * 14 * 47CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1600g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat