Aranyos iskolai hátizsákok

aranyos iskolai hátizsák A noteszgép slot mérete: 14,56 "x10,6" (mérje meg a számítógépet, hogy meghatározza, ha szükséges), 14 "15-15 hüvelykes" laptopok, hogy megfeleljen a napi utazási igényeinek. Ne vegye be a zárat Vízálló utazási hátizsák kopásálló nylon anyagból és ...

Termék részletek

aranyos iskolai hátizsákok

A noteszgép-foglalat mérete: 14,56 "x10,6" (mérje meg a számítógépet, ha szükséges), 14 "15-15 hüvelykes" laptopja megfelel a napi utazási igényeinek. Ne vegye be a zárat

A vízálló utazótáska kopásálló nylon anyagból és kétcsatornás cipzárral és lopásgátlóval könnyű hozzáférést és nagyobb biztonságot nyújt.

Többszobás laptop hátizsák, nagyméretű csomagtartóval, független laptoptartóval, lapos állvánnyal és első zsebbel szervezővel.

Vállpántok és háttámaszok hozzáadásával további háttámlajt és kényelmet biztosít, és a hurokfogantyú teteje rögzítve marad a hátizsák felszedésénél vagy mozgatásakor.

Többcélú hátizsák, jól megtervezett hátizsák, amely üzleti utazásra vagy hétvégi kirándulásra alkalmas, vagy egyszerűen egy irodába, egy iskolába vagy egy otthonba megy.

Anyag :

Pamutszál

Specifikáció :

31 * 13 * 48CM vagy Testreszabott

Szín :

Ny szín

W eight :

700g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 
Vizsgálat