Outdoor Iskolai hátizsákok

szabadtéri iskolai hátizsákok USB 2.0 töltési port kialakítása. Beépített USB kábel. Használja az áramforrás csatlakoztatásához, majd az eredeti USB kábellel csatlakoztassa a telefont az USB porthoz, így egyszerűen feltöltheti a telefont. Önnek tervezték! Nagyméretű laptop rekesz. Feature tervezett laptop ...

Termék részletek

szabadtéri hátizsákok

USB 2.0 töltési port kialakítás. Beépített USB kábel. Használja az áramforrás csatlakoztatásához, majd az eredeti USB kábellel csatlakoztassa a telefont az USB porthoz, így egyszerűen feltöltheti a telefont. Önnek tervezték!

Nagyméretű laptop rekesz. Jellemzővel rendelkező laptoprekesz visszahúzható hevederrel, így nagyobb védelmet nyújt a laptop számára. De meg kell őriznie a 2-3 napos utazási ruházatot is. Elég az Ön igényeihez.

Funkcionális tartozék rekesz. Úgy tervezték, hogy hordozható laptop tartozékokat, például tápkábeleket, egereket, könyveket, dokumentumokat, iPad-eket stb.

Könnyű kivitel a könnyű hordozhatóság érdekében. A felső fogantyú gyors ütést biztosít. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a felfújható táska súlya decentralizált legyen. Tudod használni, mint egy iskolai hátizsák, üzleti hátizsák, napi zsák és így tovább.

 

 

Anyag :

Jacquard szövetek

Specifikáció :

34 * 20 * 45CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1100 g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 Vizsgálat