15 laptop hátizsák vékony

15 laptop hátizsák vékony Nylon bélés anyaga: Kiváló minőségű vízálló karcálló nylon (de nem teljesen vízálló) és bőrbevonatú és sima fém cipzár. A fő rekesz dupla cipzáras zárral, laptopos bélelt iPad vagy 15 "-os laptop; több apró kis zsebbel ...

Termék részletek

15 laptop hátizsák vékony

 

Nylon bélés

Anyag: Kiváló minőségű vízálló karcálló nylon (de nem teljesen vízálló) és bőrbevonatú és sima fém cipzár.

A fő rekesz dupla cipzáras zárral, laptopos bélelt iPad vagy 15 "-os laptop; számos kisebb zseb apró dolgok, például a mobiltelefonok, tollak és így tovább; kis vízforralók és esernyők két kisebb belső zsebbel vagy 2 külső zsebbel; 1 cipzáras zseb az elülső fedéllel egy iPad mini számára; nagyszerűen tárolja a magazinokat, 15 "számítógépeket, tablettákat, poharakat, pénztárcákat, kulcsokat, fejhallgatókat, mobiltelefonokat, mobiltelefonokat, dokumentumokat és ruházatot.

16,5 liter. Súly: 0,686KG. Laptop táska 15 hüvelyk méretű (képernyőhosszúsággal mérve) és 1 "mélységig vagy kevesebbig használható. Használható iskolai hátizsákként, túrabakancsnak, utazótáskának, műanyag táskának stb.

Ergonomikus kialakítás: Nylon anyagból készült, tartós és lélegző. A puha vállpánt jó vállvédelmet nyújt. Ha nem akarsz vállpántot használni, használhatod kézitáskaként. Párnázott és állítható vállpánttal és háttal az extra kényelem érdekében. Kibővített vállpánttal lehet rögzíteni, hogy a vállpánt ne lazuljon. A kettős párnázott, megerősített, állítható vállpántok maximális kényelmet biztosítanak, amely kényelmet nyújt a vállak körül.

Anyag :

vitorlavászon

Specifikáció :

22 * 14 * 26CM vagy Testreszabott

Szín :

Ny szín

W eight :

380g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat