Altmont 3.0 Laptop hátizsák

altmont 3.0 laptop hátizsák Zárt: felső cipzáras zár, speciálisan kialakított szárnyak az extra biztonság érdekében. Viaszos bőr, esőálló, ne aggódj, hogy az esős eshetőség a zsákban nedves lesz. Oldalzsebek, 3 belső zseb, 1 elülső zseb és 1 hátsó zseb. Jellemzők: Állítható vállpánt, díszes arany ...

Termék részletek

altmont 3.0 laptop hátizsák

Zárt: felső cipzáras zár, speciálisan kialakított szárnyak az extra biztonság érdekében. Viaszos bőr, esőálló, ne aggódj, hogy az esős eshetőség a zsákban nedves lesz.

Oldalzsebek, 3 belső zseb, 1 elülső zseb és 1 hátsó zseb.

Jellemzők: Állítható vállpánt, díszes aranyáruk, középső zseb zseb. Egyszerű hátizsákként, stílusos felső táskában vagy speciális válltáskában egyszerűen használhatja a szíjat eltávolítva.

Befogadóképesség: iPad Pro, A4 méretű könyvek és a hétköznapi alapanyagok tökéletesek azok számára, akik szeretik a szabadságot és a könnyű utazást! Kérjük, hasonlítsa össze a méretet az aktuális csomagjaival.

Alkalmazás: átváltható többcélú. Három különböző módja a különböző alkalmaknak. A lányok számára iskolai táskát hirdetik, de stílusos és tágas, minden korosztály számára.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

28 * 16 * 33CM vagy Testreszabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1200g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat