Anti Theft Laptop hátizsák

lopásgátló laptop hátizsák Több rekesz, zseb a tároláshoz és a szövetekhez, zsebek az értéktárgyakhoz, valamint két oldalsó zsák vízcsomagoláshoz, napernyőhöz vagy vállpántokhoz. Tartós - nagy repedés és vízálló szövet. Javított és tartós teljesítményt és minimális súlyt biztosít. Annak érdekében, hogy ...

Termék részletek

anti lopás laptop hátizsák

Számos rekesz, zseb tárolásra és szövetre, zsebbe értéktárgyakra, és két oldalzacskó vizes palackok, esernyők vagy vállpántok számára.

Tartós - nagy repedés és vízálló szövet. Javított és tartós teljesítményt és minimális súlyt biztosít. A várható élettartam növelése érdekében megerősítették a nyomáspontokat.

Összecsukható, könnyen szállítható és helytakarékos. Alkalmas utazásra, túrázásra, kempingre stb.

Könnyű súly - könnyű súlya 0,64 font (0,29 kg) és 35 liter. Kerülje a túlsúlyosságot, és egyszerűen csak bővítse a poggyászát a túlsúlyos csomagok továbbadási elemeként.

Kényelmes - puha pad és állítható vállpánt, kényelmes, ha teljesen fel van töltve. Tökéletes utazás, szabadtéri sportok, fitness, üdülés, nappali túrázás, kerékpározás, iskola, kempingezés és szabadidős tevékenységek.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

33 * 20 * 48CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1500g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 Vizsgálat