Dakine Jewel laptop hátizsák

dakine jewel laptop hátizsák Multifunkcionális 50L túrázó hátizsák - Tágas hátizsák, zsebben és belülről. Az utazó, utazó, kempinges és poggyászos férfiak és nők jó. Az egyetlen hátizsák, amire szüksége van! A vízálló esőburkolat 50 literes kapacitással rendelkezik. A készlet külön ...

Termék részletek

dakine ékszer laptop hátizsák

Multifunkcionális 50L-es túraútvonal - Tágas hátizsák zsebben és belülről. Az utazó, utazó, kempinges és poggyászos férfiak és nők jó. Az egyetlen hátizsák, amire szüksége van!

A vízálló esőburkolat 50 literes kapacitással rendelkezik. A készlet külön zsebbel rendelkezik, amely vízhatlan esővédővel és párnázattal rendelkezik a laptop rekeszhez (15,6 hüvelyk). Minden berendezés és tartozék elegendő helyet biztosít.

Tartós és kényelmes hordozható - Könnyű anyagokból készült a tartósság és a kényelem érdekében. Állítsa be a vállpántokat és a hálószellőzést a vállpárnákkal a kényelem és kényelem érdekében.

Tele van jellemzőkkel és zsebekkel - elég a kis zsebek és a költségek tárolására tározók, sátrak, alpenstocks, hálózsákok és így tovább. Ez a táska az összes túrázáshoz és utazáshoz szükséges!

100x elégedettség garanciát és barátságos ügyfélszolgálatot biztosít a -1x fedélzeti hátizsák 50L, 1 vízhatlan fedél és kültéri tulajdonos számára 6 hónapig.

Anyag :

vitorlavászon

Specifikáció :

32 * 30 * 55CM vagy Testreszabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1800g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 Vizsgálat