Ecobarát laptop hátizsák

eco friendly laptop hátizsák Sokoldalúság 3 fő zsebbel, szigetelt rekeszek vízzsákokhoz vagy laptopokhoz, két kis zseb a 5,5 hüvelykes telefonhoz, sisakháló és esőmaszk. A hátizsákban sok fényvisszaverő csík van, amely jobban védi biztonságát. A hátsó ...

Termék részletek

eco-barát laptop hátizsák

Sokoldalúság 3 fő zsebbel, szigetelt rekeszek vízzsákokhoz vagy laptopokhoz, két kis zseb a 5.5 hüvelykes telefonhoz, sisakháló és esőmaszk. A hátizsákban sok fényvisszaverő csík van, amely jobban védi biztonságát. A hátsó felfüggesztés kipufogórendszerének nagyobb valószínűsége van a hő kiszivárgására.

Könnyű és nagy térfogatú - 20 l, 3 tárolórekesz és cipzár alul, ez nagy kapacitáshoz vezet, amely alkalmas ruháidra, mobiltelefonokra, kamerákra, vízfestékekre vagy esernyőkre, kerékpárjavító eszközökre és egyéb személyes tárgyakra.

Vízálló, magas hőmérsékletű, szakadásálló nylon anyag, kopásálló SBS fém cipzár. Van egy táska a hátizsákban, és a sisak és az esőmaszk jobban védi az összes holmiját.

Alkalmas az Ön számára - állítható vállpántok / mellkasi hevederek alkalmasak a tizenévesek mellszobor felnőtteknek (férfiak és nők). A fényvisszaverő folt biztonságosabbá teszi az éjszakai utazást, és a hátsó felfüggesztés kipufogórendszer nagyobb valószínűséggel eloszlatja a hőt, ami könnyedén, kényelmesen és kényelmesen utazhat.

Anyag :

PU

Specifikáció :

31 * 20 * 47CM vagy Testreszabott

Szín :

Ny szín

W eight :

770g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat