Ergonomikus laptop hátizsák

ergonomikus laptop hátizsák Kompakt. Hajtsa be a cipzáras zsebbe bárhová. A zsebektől a hátizsákig. Minden útnak kell lennie. Sok rekesz. Rendelkezik egy klasszikus alakú, több zsebbel tároló és szövet. Ez a hátizsák tágas fülke, három elülső cipzáras zsebbel ...

Termék részletek

ergonomikus laptop hátizsák

 

Kompakt. Hajtsa be a cipzáras zsebbe bárhová. A zsebektől a hátizsákig. Minden útnak kell lennie.

Sok rekesz. Rendelkezik egy klasszikus alakú, több zsebbel tároló és szövet. Ez a hátizsák egy tágas főrekord, három elülső cipzáras zsebbel kis kiegészítőkkel, két oldalzseb vízpulthoz vagy esernyőhöz.

Könnyű súly (0,56 lb) és tágas (25 liter). Valódi megtakarítási tér. Helyezze a zacskót a zsebébe - nincs külön díj, és csomagolja ki, amikor eléri az úticélt. Kerülje a túlsúlyosságot, és egyszerűen csak bővítse a poggyászát a túlsúlyos csomagok továbbadási elemeként.

És tartós. A hátizsák nagy szakítószilárdságú és vízálló nylon anyagból készült, amely fokozott és tartós teljesítményt és minimális súlyt biztosít. A várható élettartam növelése érdekében megerősítették a nyomáspontokat. Tartós, kétirányú, tartós fém cipzár a hátizsákokban.

Ez a hátizsák tökéletes mindennapi használatra, alkalmi utazásra, mindenkinek.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

31 * 19 * 46CM vagy Testreszabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1270g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 Vizsgálat