Laptop hátizsák 18,4 hüvelyk

laptop hátizsák 18,4 hüvelyk Lágy anyag: Szuper puha, kiváló minőségű puha bőr, tartós poliészter bélés, vízálló, lélegző és kopásálló, könnyen tisztítható. Jó érintés arany fém hardver. A fő rekesz tökéletes a 12 IPAD és a különböző A4 méretű szennyeződések és dokumentumok számára. A...

Termék részletek

laptop hátizsák 18,4 hüvelyk

Puha anyag: Szuper puha, kiváló minőségű puha bőr, tartós poliészter bélés, vízálló, légáteresztő és kopásálló, könnyen tisztítható. Jó érintés arany fém hardver.

A fő rekesz tökéletes a 12 IPAD és a különböző A4 méretű szennyeződések és dokumentumok számára. Az állítható vállpánt 35,4 "teljes hosszúságú, 5,1" x 7 "oldalsó tasakkal és 4" x 7 "hátsó tasakkal.

Zsebszerkezet: összesen 7 zseb; 4 cipzáras zsebbel 2 oldalzseb, hogy megmentsék a 3 belső zsebbel való kis szükségletet. Tökéletes hely a mindennapi élethez, elegáns és tágas minden korosztály számára.

Stílusos design: egyszerű stílus, világos divatszellem. Függetlenül attól, hogy főiskolai vagy hivatali hölgyek vagyunk, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy boltozzon, pártoljon vagy szabadtéri tevékenységeket folytasson. Klasszikus fekete, könnyen összeilleszthető ruhák.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

26 * 12 * 32CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

850g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat