Kültéri Hátizsák Márkák

kültéri hátizsákos márkák Sokoldalú: A hátizsák ideális hátizsák a szabadtéri sportok széles választékához, például kerékpározáshoz, kocogáshoz, túrázáshoz, túrázáshoz, és megbízható és sokoldalú társként használható expedíciók vagy sportélmények és napi használat céljából. Adjon mindenkinek a legjobb ajándékot. Lélegző ...

Termék részletek

szabadtéri hátizsák márkák

Sokoldalú: A hátizsák ideális hátizsák a szabadtéri sportok széles választékához, például kerékpározáshoz, kocogáshoz, túrázáshoz, túrázáshoz, és megbízható és sokoldalú kísérőként használható expedíciók vagy sportélmények és napi használat céljából. Adjon mindenkinek a legjobb ajándékot.

Lélegző és kényelmes: A légáteresztő hátlap speciálisan kitölti a rácsot a maximális kényelem és a hőelvezetés érdekében. Az állítható hálószalagok és a gazdag szivacsfeltöltés megkönnyíti a vállnyomást. A szíjak célja a nyomáscsökkentés elősegítése és a kerékpározás stabilitásának biztosítása.

Kényelmes kialakítás: Külső tárolórendszer: 1 nagyteljesítményű esernyő, mobiltelefon, külső zseb kulcsokhoz és egyéb lényeges elemekhez, 1 cipzáras zseb öngyújtókhoz és egyéb apró tárgyakhoz, 1 cipzáras zseb sisakvédővel, 2 zacskó; belső tárolórendszer: 1 rekesz nyitott tasakkal, hordozható víztasakot (a vízzsák nélkül), 1 fő rekesz. A vállszíjban van egy ivócső és fejhallgató.

Biztonsági garancia: az első váll egy fényvisszaverő csíkkal, éjszaka biztonságban marad. A vészhelyzetben használható mellkaspán síp van.

Tartós: Kiváló minőségű, szakadásmentes anyagból készül, amely extra erősséget és hosszú élettartamot biztosít a legkisebb súly mellett. Hosszú élettartam. Megjegyzés: A vízzsák, az esővédő, a mobiltelefonok, a kamerák képe nem szerepel.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

40 * 24 * 50CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

500g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 Vizsgálat