Shockproof Laptop hátizsák

ütésálló laptop hátizsák 840D és 900D csavart poli Korlátozott élettartamú garancia * Anyag- és gyártási hibákért A végső hordozható hátizsák tonna szöveti részletet és laptoprekeszet tartalmaz. Fő rekesz 21,5 "magasság x 5,5" magasság x 13 ... 14 W, első rekesz ...

Termék részletek

ütésálló laptop hátizsák

 

Hordozható táska, bár a nagy kapacitás 30 l tárolt két kamera, 4 objektív, a két zseblámpa, egy laptop, egy tabletta és egyéb kiegészítők, a túrázó hátizsák hordozható mérete 11,8 x 7,87 x 18,9 hüvelykes (20 x 30 x 48 cm) könnyű, súlya 1,6 kg.

Tartós anyag: kiváló minőségű vízálló Oxford, erős nejlon és poliészter szálakból és YKK cipzárból készült, testreszabható és levehető habokkal, amelyek teljes mértékben védik a készüléket.

Többcélú csomag: a fényképezőgép hátizsákja sok USES. Szükség esetén eltávolíthatja a tölteléket, és utazótáskaként használhatja a cuccok tárolására, nem csak a túrázáshoz szükséges fényképezőgép tartozékokra.

Több zseb: a design két oldalsó zsebbel kell tartani az állvány vagy az utazási palack csésze, vagy egy esernyő. Az állvány biztonságos és biztonságos, és jó védőhatást gyakorol az állványra.

A széleskörű kompatibilitás: az SLR fényképezőgép hátizsákja képes Canon, nikon, SONY, Olympus, Pentax és SLR fényképezőgépek és egyéb fényképészeti eszközök tárolására, a fényképezőgépek biztonságának tökéletes szervezésére.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

32 * 17 * 58CM vagy Testreszabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1100 g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat