Dhb vízálló hátizsák 25l

dhb vízálló hátizsák 25l-es ️ szuper könnyű és tartós - ez a táska kiváló minőségű nylon anyag csupaszító és vízálló anyag, kétirányú kopásálló, tartós SBS hajtogató táska fém cipzár. Fejlett és tartós teljesítményt és ultrakönnyű. A hátizsákokat meg kell erősíteni ...

Termék részletek

dhb vízálló hátizsák 25l

 

A ️ szuper könnyű és tartós - ez a táska kiváló minőségű nylon anyagtörés és vízálló anyagból készült, kétirányú, kopásálló, tartós SBS hajtogatózsák fém cipzárral. Fejlett és tartós teljesítményt és ultrakönnyű. A hátizsákokat erősíteni kell a rúddal.

Nagy ️ tér és kényelmes, helyet takarít meg egy igazi zacskónak. Helyezze a hátizsákot a zsebébe, majd úgy nézzen ki, mint egy kézitáska. Az elülső két zsebbel kis kiegészítőkkel és egyszerűen használható. Bontsa ki, ha használni akarja, és ez egy 35 literes nagy csomag.

Van ️ kényelmes és lélegző hálós állítható vállpántok - gazdag szivacs töltelék, hogy megkönnyítse a nyomás a vállát. A hevederek hossza beállítható. A mellkasi öv a sípszó segítségével biztonságban lehet.

️ széles körben használják, alkalmas rövid kirándulásokra, vakációra, idegenforgalomra, napozásra, iskolába, kempingre és vásárlásra.

Anyag :

PVC

Specifikáció :

34 * 13 * 47CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1100 g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 Vizsgálat