2017 Kiváló minőségű tűzálló túlélési vészhelyzeti hiba hátizsákok iskolába

2017 kiváló minőségű Tűzálló túlélési vészhelyzet hiba ki az iskolai hátizsákok [Nagy kapacitás]: Ez a hátizsák képes könyveket, ruhákat, cipőket, laptopokat, poharakat, napernyőket és így tovább. A hátizsák több zsebbel rendelkezik, hogy a dolgok függetlenek és szervezettek legyenek, függetlenül attól, hogy napi kirándulások vagy egy hetes kirándulás ....

Termék részletek

2017 magas minőségű Tűzálló túlélési sürgősségi hibát hátizsákok az iskolába


[Nagy kapacitás]: Ez a hátizsák könyveket, ruhákat, cipőket, laptopokat, poharakat, napernyőket és így tovább. A hátizsák több zsebbel rendelkezik ahhoz, hogy a dolgok függetlenek és szervezettek legyenek akár napi kirándulások, akár egy heti kirándulás.

[Sürgősségi mentőszalon]: felső heveder kialakítás, vállpántos heveder és nadrágszíj sürgősségi sípszó csattal a férfiak és a nők számára.

[Hook]: a kétoldalas, szabályozható nyereg kialakítás kényelmes és praktikus lehet a túrázáshoz. A táska tetején lévő kis cipzáras zseb célja, hogy megkönnyítse a kis tárgyak összegyűjtését és kiszerelését.

[Nylon szövet és kényelmes hordozó]: magas minőségű anyagokból készült, nejlon és poliészter bélésből, karcolásmentes. A lélegző hálószalagok gazdag szivacsos béléssel segítik a vállak nyomását. Hengerelt habos hátlap, légáramcsatornával, hogy a hátát hideg és száraz legyen.

[OCCASION]: alkalmas túrázásra, alkalmi utazásokra, mindennapi használatra, csomagolt strand tartozékok, bőrönd cseréje, egyetem, kamera rekesz, kemping, kirándulások, ünnepek, utazás, iskola és vásárlás, valamint nagy ajándék mindenki számára.Vizsgálat