Hogyan vásároljunk hátizsákot?

- Dec 25, 2017-

Hogyan vásároljunk hátizsákot?


Mindig sok zavart jelent, amíg az új emberek hátizsákot vásárolnak. Az általános ajánlások a következők:

1. Milyen tevékenységeket

A hátizsák megvásárlása előtt azonosítsa a részt venni kívánt tevékenységeket. Mert még ugyanabban a márkában sokféle van. Kevesebb a migrációs csomag és a hegymászó csomagok (inkább fénytasak és nehézzsákok), több ütőzsákkal, sífelszereléssel, utazási csomagokkal, városi szórakoztatással, sziklamászás táskákkal stb. a tevékenységek, kemping, rövid időre, figyeljen a könnyű, egyszerű design, ez a fajta hátizsák, ha a súly nem több, mint 4, 5 十 jin jó választás. Míg a nehéz hátizsák ellentétes, nagy magasságú hegymászáshoz, távolsági kereszteződéshez, stb. Nagyobb figyelmet érdemel a csapágy teljesítmény a terhelés alatt, de gyakran nehéz lesz. Ha a pénz nem feszes, természetesen vásároljon még néhány hátizsákot a különböző tevékenységekhez (legfeljebb öt különböző típusú szabadtéri zacskó van a különböző környezetekben). Ha hátizsákot szeretne vásárolni, győződjön meg arról, hogy tudja, mire van szüksége, és mit szeretne részt venni és dönteni.

2. Tőkebefektetés

Határozza meg, mennyit hajlandó befektetni, miután részt vettél. Ügyeljen arra, hogy a lehető legegyszerűbben vásároljon hátizsákot, ha a feltételek megengedik (nem pedig drága tárgyak vásárlása mellett, de most a szabadtéri felszerelés valóban egy fillért jelent). A hazai termelés a költségek csökkentése, a minőség magas és alacsony, hogy megtalálja a kiváló minőségű termékeket e márkák függ a szemétől.

3. Anyagok, kivitelezés és formatervezés

Ha már kiválasztotta a márkát vagy a stílust, nézze meg annak anyagait, kivitelezését, formatervezését. Az anyagon. Kérje a jegyzőt egy szabadtéri boltban. Másodszor, használhatja saját tapasztalatát. A zsák anyaga alapszövetre (nylon vagy poliészter), cipzárak (lehetőleg YKK cipzár), kötőelemek (író) ruhadarab, szalag (Hongkong - alkalmazható házi jó csomagolásban), öv vagy váll párna (különböző EVA és a különböző módok kialakítása nagy különbség lehet a használat során). A munka függ attól, hogy látja, ha egy hátizsák nem vonzó, a vonalfej több, talán nagyon nehéz hagyni, hogy rendkívül erős bizalmat hozzá; Aztán ott van a design, egy jó táska, amely sokkal humanizáltabb a designban, nézze meg, hogy megvásárolja-e a táskát, hogy elégedett legyen.

Teszteld vissza.

Miután mindezeket látta, lehet, hogy azonosította a megvásárolni kívánt hátizsákot. Vagy egy vagy néhány, oké, itt az ideje kipróbálni. Nem számít, mennyit szeretne vásárolni, elégedett a hátizsákkal. Ha nem elégedett vele, akkor minden üres beszéd, ezért azt javaslom, hogy próbáld meg hátul, mielőtt megvásárolod, és a legjobb, ha megpróbálsz még néhány tételt betölteni és súlyokkal tölteni. Ha van időd, tarts egy órát a hátadon, és hagyd, hogy a hátad megmondja, hogy helyes-e a hátizsákodnak.

5. Vevőszolgálat.

A táskát is felszedték, és hátul nagyon kényelmes, akkor a legjobb feladat a pénz kifizetése. By the way, ne felejtsd el megkapni az értékesítési utalványt, ha fizeted a pénzt, mert az értékesítés utáni szolgáltatást tartalmazza az ár.

6. Csomagolás és csomagolás.

Kérdezheti a hátizsákot, amikor hátizsákot vásárolt. Nem mindenki fogja megfelelően használni a hátizsákot, legalábbis az utazók több mint 90 százalékát látom, akik a megfelelő hátizsák és csomagolás nélkül utaznak. Mondd el az első hátizsákot, hogy állítsd be magadnak a magasságot, néha még ki kell húznod a cikked magadat a rendszeren, hogy támogassa a hajlításokat a legmegfelelőbb testkamrájához (mindegyik csomagot megteszem, saját hátizsákot építek) . Állítsa be a súlypont középpontjának magasságát úgy, hogy az öv és a váll közötti szög 20-30 fok legyen. Kérdezze meg a jegyzőt, hogy megtanítsa a helyes utat a hátizsákok és a hátizsákok megszerzésére (ami segít a hátizsák életének meghosszabbításában). Egy másik csomagot, a leginkább jó, természetesen, és hagyja, hogy a jegyző adjon részleteket, szeretnék minél jobban megismerni a testhez és a felső hátizsákhoz tartozó nehéz tárgyakat, ily módon a zsák súlyát csapágyrendszer A vállon, a háton, a derékrészen, a csípőjén megosztva, kényelmesebb szállítást tesz lehetővé. Is, próbáld meg nem pluginok, a tételek a hátizsákban töltött (megpróbálhatja deformáció elemek nem lesz képes először, majd változik a ruhák, sátor kitöltése ilyen elemek lesznek rés), tartsa a tömegközéppontot nem valamelyik fél számára. Meg fogja találni, hogy a hátizsák hízelgő és kényelmes.

Végül arról, hol vásárolhat, tanácsot a hivatalos és jó hírű szabadtéri üzletek vásárolni berendezések! Kérdezze meg a jegyzőt minden kérdésedre. Egy jó kültéri bolt ad jó értékesítés utáni szolgáltatást, és egy jó értékesítési személy biztosítja a megfelelő tanácsokat, és megtanít a berendezésekről. Ha pénzt szeretne megvenni egy csoport megvásárlásához vagy egy kis boltban való vásárláshoz, akkor többet fizethet, mint amit a jövőben megtakaríthat!

A legfontosabb tényező a szabadtéri öltözet kiválasztásában lehet az ár. Több tucat márka, több száz stílus, több százezer dollár. Mindig úgy éreztem, hogy egy cikk felszerelésének írása a legfontosabb célja, hogy más barátait arra késztesse, hogy megfelelő kültéri felszerelést válasszanak. E jelentéssel kezdve az ár tényezőket fontos eszközként kezeljem a berendezések számára.

Az árosztály szerint a hátizsákot a 500 jüan alatti belépő szintű berendezésekre, 1000 jüan alatti junior felszerelésre, 1000 és 2000 jüan köztes berendezésekre és a több mint 2000 jüan legmagasabb termékre lehet felosztani. (a besorolás szintén nem túl pontos, nem lehetek biztosak, de az általános osztályozás ugyanaz).

Ebben az esetben meg kell magyaráznod, hogy mi az általános hátizsák. Az úgynevezett univerzális hátizsák, nagyon jó csapágyrendszer, többnyire a funkciópontok lehet alkalmas a gyaloglás is használható nagyobb, intenzívebb tevékenység, a kapacitás alkalmas arra, hogy elvégezzék a néhány hétig a kutatás feltétlenül elég . Nem ugyanaz, mint egy utazási sorozat vagy egy dedikált túracipő, amely könnyen hordozható, és nem könnyű átlépni a dzsungelt, de nem olyan drága, mint egy felső termék.