Mit kell hoznia a szabadtéri kempinghez?

- Nov 08, 2018-


Először is egészséges gondolkodásmóddal kell rendelkeznünk, ami garantálja mindazt. Másodszor, a csapatban kell lennie a szabadban, és sok mindennek együtt kell működnie és segítenie kell egymást.

Íme néhány hardver előkészítés.

Először is, vízálló táska: nagyon fontos, tehát első helyen tettem

Térképek: Szabadtéri tevékenységek, különösen a hegymászás; a legszükségesebb térkép egy kontúrtérkép, amely a felszínen található különböző terepeket mutatja be, például hegyek, völgyek, veszélyes vagy enyhe lejtők, sziklák vagy sziklák.

Északi nyíl: Használja térképekkel. A konkrét módszert nem lehet mondani egy-két mondatban. Ha tanulni akar, keressen egyedül engem.

GPS: globális helymeghatározó rendszer (GPS).

Walkie-talkie: Ha hosszú ideig használják, akkor ajánlott további akkumulátor-blokkok készítése.

Mobiltelefon: A hatalom mellett elegendő. Van egy józan ész is, azaz a "112 segélyhívó vonal". Függetlenül attól, hogy nincs vételi jel vagy gyenge teljesítmény - bármely gyártó által gyártott modell országszerte tárcsázható. ez a pont nagyon fontos! ! !

Nézd: Személy szerint úgy gondolja, hogy a Casio hegymászó sorozat nem rossz, nagyon emberies.

Másodszor, hegymászó (túracipő): tetőtől talpig a legfontosabb a cipő. Szabadban, megfelelő pár cipő nélkül, nem tudsz mozogni. Hegymászás a legjobb választani high-top. Ezen túlmenően, ha több mint néhány napig tart, akkor ajánlott, hogy havonta hozzon néhány egészségügyi betét a női honfitársak számára. Az ultravékony napközben a cipőre helyezhető, megvastagodott. Este betette a cipőbe, és másnap csináltam a cipőben.

Dzsekik: A vízálló és a hideg mellett. Sok barát azt mondja, hogy a szín túlságosan eltúlzott, de itt vagyok, hogy emlékeztessem önöket arra, hogy ha egyszer szabadban veszélyben van, akkor a ruhák élénk színei könnyen megtalálhatók és megmenthetők. Ez nagyon fontos, ne feledje! Ne viseljen álcázási ruhát.

Fehérnemű: Ha néhány naposnál hosszabb ideig vesz részt a tevékenységekben, javasoljuk, hogy hozzon még egyet.