Innturt Nylon Sling mellkasi táska Daypack Kerékpár utazási tornaterem

innturt nylon melltartó mellkasi táska nappali kerékpár utazás tornaterem poliészter Anyaga: hálók hátizsákja a robusztus poliészterből, vízálló és vízálló. Robusztus szerkezet és könnyű, sokoldalú, masszív hátizsák. Van egy hosszú kereszttartó heveder, sima cipzárral. Táskák tökéletes ...

Termék részletek

innturt nylon melltartó mellkasi táska nappali kerékpár utazás tornaterem

Poliészter

Anyaga: hálók hátizsákja a robusztus poliészterből, vízálló és vízálló. Robusztus szerkezet és könnyű, sokoldalú, masszív hátizsák.

Van egy hosszú kereszttartó heveder, sima cipzárral. Tökéletes táskák Halloween, Fekete Péntek, Hálaadás Nap, Karácsony, Újévi ajándékok.

Férfi dzseki USB csatlakozó: könnyen és egyszerűen töltheti fel telefonját, tabletját, ipadját és egyéb felszerelését anélkül, hogy kinyitná a hátizsákot. Táskák kültéri sportok: túrázás, kempingezés, hegymászás, futás, kerékpározás, kerékpározás és így tovább.

Design kényelmes: használható mellkasi táskaként és válltáskaként, kézitáska, utazótáska; aktatáska állítható, szokványosnak és az emberek méretének növeléséhez. Kézben marad, de nincs sok hagyományos hátizsák

Szerkezet: két nagy cipzáras rekesz kis belső táskával. Minden zip a hátizsákban van egy fém húzza, így könnyen megragad. A kisebb cipzáras rekeszek befogadhatják a cukorbeteg ellátásokat, telefonokat, pénztárcákat, kulcsokat, MP3-t, elsősegélynyújtó eszközöket, tollat ​​/ jelzést, élelmiszerboltot, áramot bank, névjegykártya, kamera stb.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

18 * 7 * 34 CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

500g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat