Mixi Sling Bag vállpántos Crossbody mellkasi táska Kerékpáros utazás

mixi válltáska váll hátizsák kereszttáska mellkasi táskák kerékpáros utazás Anyag: puha és tartós mosható vászon és bőr díszítéssel. A messenger heveder egy nagyon tartós vászon anyagból készült kívülről, és a fő szoba lágyabb és fényesebb. A válltáska felszerelhető ...

Termék részletek

mixi válltáska váll hátizsák kereszttáska mellkasi táskák kerékpáros utazás

Anyaga: puha és tartós mosható vászon és bőrdíszítés. A messenger heveder egy nagyon tartós vászon anyagból készült kívülről, és a fő szoba lágyabb és fényesebb.

A válltáska akár 13 "-os laptoppal is felszerelhető, ez a vászonköteg nem egy nagy hátizsák, hanem egy nagy méretű napi utazás vagy bevásárlás, ez a táska fogantyúval vagy állítható vállpánttal használható.

A vászon hátizsák retro és többfunkciós, sok zsebbel. Egy cipzáras zseb található az elülső fedélen; egy zipzseb és egy nyitott zsebbel vannak alul; 2 oldalzseb. A főrekesz két cipzáras fejjel és cipzárral van felszerelve: egy belső cipzáras zsebbel; beépített laptop zseb; 2 belső zseb. Egy kis laptop, iPhone, pénztárca, snack, jegyek és magazinok alkalmasak arra, hogy kényelmes hely maradjon a további helyiségben.

A felső burkolat csíkja könnyen nyitható és zárható, és mindent biztonságban tart. A felső fedélen található zipzseb könnyedén használható jegyekre és útlevelekre. Az öv állítható, szuper kényelmes hát és mellkas. Válltáska / csomagtartózsákként használható, vagy kereszttáskában használható.

Nagyszerű nap az iskolában, társkeresés, vásárlás és utazás a mindennapi életben. Bár nem vízálló, hanem szabadtéri tevékenységeket is végezhet, mint például futás, kerékpározás, kempingezés stb. Ez egy nagyszerű ajándék a barátodnak, férjének, apa és fiának.

Anyag :

Jacquard szövetek

Specifikáció :

21 * 4.5 * 46CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

440g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat