Sling táska Váll hátizsák Crossbody mellkasi táskák Kerékpáros utazás

zsák váll váll hátizsák kereszttáska mellkasi táskák kerékpáros utazás Szervezett harisnyanadrág hátizsák: 3 réteg teljes. Ipad Mini nagyméretű cipzáras rekesz, 2 standard méretű víz, Samsung Tab vagy Tablet PC (akár 8 hüvelyk); kisebb cipzáras zacskó mobiltelefonhoz, hatalomhoz, pénztárcához vagy kültéri / utazási törmelékhez; ...

Termék részletek

hátizsák váll hátizsák kereszttáska mellkasi táskák kerékpáros utazás

Szervezett hámú hátizsák: 3 réteg. Ipad Mini nagyméretű cipzáras rekesz, 2 standard méretű víz, Samsung Tab vagy Tablet PC (akár 8 hüvelyk); kisebb cipzáras zacskó a mobiltelefonhoz, az energia bankhoz, a pénztárcához vagy a kültéri / utazási törmelékhez; nyitott szoba nylon A bezárása a hozzáférhető dolgokat.

Pad és lélegző válltáska: táska heveder állítható, feszes / laza, lógó magas és alacsony, ahogy akar. Az öv és a hátsó nagyon kényelmes és könnyű, a lélegző hálózat nem hagyja, hogy izzadjon.

Kültéri válltáska: vízálló (színes rész) és karcolásálló nylon anyag, Masai táska védelme és tartóssága, túrázás, kajakozás, snorkeling, tornaterem, kerékpározás, kerékpározás, séta, utazás, vidámpark és napi használat

Az alkalmi napi csomagok teljes választéka: tökéletes válltáska, mellkasi táska, vízszintes zsák hátizsák és utazótáska, hogy szabadon tartsa a kezét. A modern stílus és a finom részletek teszik a MALEDEN-t a férfi és a hölgyek ruháival.

MALEDEN Márka: Minden termék ellenőrzése a szállítás előtt. Ez a válltáska egy szép méretű, hogy hordozza a fő tárgyat. Minden elemet nagyon szervezetten készíthet, és különféle színeket választhat ki minden zsebéből.

Anyag :

Nejlon

Specifikáció :

25 * 19 * 40 CM vagy személyre szabott

Szín :

Ny szín

W eight :

1080g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed

 


Vizsgálat