Hat népszerű trendeket táska

- Aug 03, 2017-

Felfegyverez-val egy elégedett zsák van, az álom, minden nő, és az álom, a kulcs eléréséhez, hogy tartsa a szemét a táska divat trendek. Majd a love ingyenes Xiaobian ad ön egy egyszerű beszélni, mi a trend népszerű táskák.

Megható: népszerű stílus háló és átlátszó műanyag típusú, egyszerű és kemény alakzat, átlátszó csomagolás világos és fényes második új csomag látás, amely egy finom érzés gyakran bélelt, közepes méretű. A színek, a narancs, zöld, ezüst és gyöngy rózsaszín, a fiatal lány nyilvánosságot személyiség. Meghirdetett avantgárd divatos személyes fegyverek.

 

Egyszerűség: a törekvés a tökéletesség, egyszerű hangulat lesz népszerű trend. Korszerű anyagok, és a keverék egyszerű vonalak, elkészül egy 3O évvel kecses Reiki. Kötött, vászon anyag, nylon és puha bőr- és egyéb termelési egyetlen stílus kézitáska, lehet változtatni a csodálatos stílus, több, különféle ruházati, hogy megfeleljen; lehet leírni, mint az állandó változás, ez egyszerű-hoz tiszta medál nehéz megállni.


Hímzés: a finom, tökéletes hímzés minták költözött egy bizonyos fokú keménysége a táska, egy új vizuális hatásokat hozhat létre. Népszerű minták finom keleti minta, ez a táska is nagyon népszerű, a végén a század kínai ruha tökéletes, express egy nemes és elegáns, karcsú, elegáns varázsát.

Állati minta: készült Kasmír anyagból készült táskák széles skáláját, mert a jellegzetes textúra lágy érezni, és kiválik az arisztokrata és a hozzáférést a nők javára. Termelés és bársony szatén összeállítás, varrás a ragadós leopárd, csíkos és más velúr hatású, elindult a gyengéd érintés miatt nem engedhetem, hogy az emberek szívében.

Caizhu: szőtt brokát először is a természetes használata a természetes anyag, sárgabarack, barna, világos barna összefonódik; modellek egy nagyobb kosár-szerű és lapos oldala a fő létrán, típus, majd a leginkább figyelemre méltó az a fém színárnyalat csat, többnyire abban a formában hatalmas gyöngyök foglalkozni.

 

Turtle kagyló: teknős shell inspirálta a karóra, karkötő terjeszteni a design kézitáska, nagyon kis teknős shell lánc hátizsák, díszített egy új mane szarv alakzat kézitáska, ékszer fogantyú táska szett, az eredetiség a teknős shell és az alakzat a tervezés, hogy a táska új íz a sekély bíbor könnyű ezüst szürke, gyöngyház színű, nagyon szép és vonzó.