Egyedi szabadtéri vízálló hátizsák Common Sense

- Aug 03, 2017-

Jelenleg a vízálló táskák a piacon TPU vízálló szövetből készülnek. A TPU termoplasztikus uretán, a termoplasztikus poliuretán elasztomer kínai neve. A TPU két difenil-metán-diizocianátból vagy toluol-diizocianátból, izocianátmolekulákból és poliolból, kis molekulatömegű poliolból áll, a nagy molekulatömegű reakciótermék polimerizációjával. Molekuláris szerkezete két merev blokk metán-diizocianátból vagy toluol-diizocianátból és lánchosszabbítóból, valamint két benzol-diizocianátból vagy toluol-diizocianátból áll. A diizocianátmolekulák és a makromolekuláris poliolok reakciójából kialakuló rugalmas láncszegmensek.

A TPU egy kifogástalan, környezetbarát anyag, melynek kiemelkedő nagy szakítószilárdságú, szakító, kemény és öregedő tulajdonságai vannak. Jelenleg a TPU-t széles körben használják orvosi, elektronikai és elektromos készülékekben, ipari és sportágakban, más műanyagokkal rendelkezik a páratlan nagy szilárdság, jó szívósság, kopásállóság, hidegellenállás, olajállóság, vízállóság, öregedésállóság, időjárás ellenállás és egyéb jellemzők. Ugyanakkor számos kiváló funkciója van: magas vízállóság, nedvesség áteresztőképesség, szélálló, hidegbiztos, antibakteriális, penészesedés, hővédelem, ultraibolya ellenállás és energiafelszabadulás.

Mivel az általános hátizsák anyaga vízzáró teljesítménye nagyon rossz, még akkor is, ha egy pohár víz kiszivárgott. Ezért azt javaslom, hogy próbáljon szabadon választani professzionális vízálló hátizsák-gyártókat, például a Bao Hui-t és a poggyászgyártókat. a divat és a divat, a táskák a mindennapi életben játszanak szerepet folyamatosan javul. Sok ember számára hátizsákot kell utazni. A hátizsákok gyakran elengedhetetlenek a kirándulások, bevásárlások vagy üzleti utak nélkül.