Ez a hátizsák lehet felfújt! Teljesen légmentesen zárt, 50 méter vízmélység

- Aug 03, 2017-

Törékeny áruk vásárlásakor, mindig van egy táska-ból levegő a doboz, amit igazán nem a legendás kanadai levegő, a termék csepp védelmére szolgál. Mikor mi szabadtéri sportok viszi néhány elektronikus termékek ah Han, ha is használhatja, Levegőtisztaság-védelem, mint! Nemrégiben egy ausztrál szabadtéri márka ilyen felfújható hátizsák - SUTECH PRO DRYBAG elindítására.

Ez a táska úgy néz ki, mint egy domború, mert ez használ egy egyedülálló integrált ütésálló felfújható rendszer. Belül a hátizsák van egy réteg fokozott TPU anyag, helyeslés használók-hoz gyorsan díjat, és töltse ki őket. Ez a táska teljesen légmentesen zárt, teljes gáz esetében ellenáll 50000 pascal nyomás, egy felnőtt sit up teljesen nem okoz problémát.

Mit tehetünk a gáz? Először is a teljes körű védelme a belső elemek, és nincs ilyen réteg "air cushion", az elektronikai termékek dőljön hátra, és lazítson. Ugyanakkor ez a csomag a teljesen záródó, annak érdekében, hogy a 100 % vízálló, IP68 vízálló szabványok lehet tenni a 50 méter a víz alatt nincs gázzal töltött egy kis vizet, fog ez mint egy Mentőöv lehet.

SUBTECH PRO DRYBAG megjelenése használ 420D, 600D és tartós TPU anyag, nem csupán annak biztosítása, hogy a hátizsák betöltődik, de is-annak érdekében, egy erős, szabadtéri tevékenységek, kis vágott kis hiba nem a szemét, és 71 fok és mínusz 40 fokos lehet stabil között a wo RK.