Vízálló üzleti hátizsák

Vízálló üzleti hátizsák

vízálló üzleti hátizsák ✔ megbízható eszköz: hajtogatás, tekercs, benne álló helyzetben soha nem fog repedni, mint a hagyományos vízálló PVC száraz táskák. Az összes varrat hegesztett és varrott, így páratlan 100% -os vízálló védelmet nyújt. A nanotechnológiai bevonat tovább védi a telefont, fényképezőgépet, ruházatát ...

Termék részletek

vízálló üzleti hátizsák

✔ megbízható eszköz: hajtsa össze, tekerje le, álljon benne, és soha nem reped meg, mint a hagyományos vízálló PVC száraz táskák. Az összes varrat hegesztett és varrott, így páratlan 100% -os vízálló védelmet nyújt. A nanotechnológiai bevonat tovább védi a telefont, a fényképezőgépet, a ruházatot és a fájlokat a víztől, homoktól, portól és szennyeződésektől. Ez a vízálló táska 3,2 láb magasra is merülhet.

Hatékony és tágas ✔: csak 3,6 uncia (102 gramm) és puha anyagok, az ultra könnyű, száraz kompressziós táska a megfelelő út. Használja hátizsák-szervezőként. Nagyon kicsi összecsukható és könnyen beilleszthető a hátizsákjába vagy a szekrényébe. Kínálunk táskákat is, hogy tiszták maradjanak.

✔ első osztályú kültéri felszerelés: a fejlett országok és a szabadtéri sportok szerelmeseinek területe, annak érdekében, hogy a bonyolult tartós felszerelésekre számítsanak. A szilárd és könnyű vállpántok könnyen rögzíthetők a fejlett d gyűrűkkel, így a 10 literes száraz táska vízálló hátizsákját vagy lógható élelmiszerzsákot készít. És a bolygó egyik legmenőbb fogaskereke leszel.

✔ biztonságot nyújt: az élénk narancssárga látható távolságban. Jelként használja vészhelyzet esetén. A száraz táskák arra is használhatók, hogy a hálózsákot, a túra- vagy vadászati ruhát nedvesen tartsák. A jó minőségű síp gomb kiegészíti ezt a sokoldalú táskát a tekercsen.

✔ Bizalommal vásárol: bízunk termékeink minőségében és nagy hitet képviselnek a nagyszerű ügyfélszolgálatban. Öt éves "kétségtelenül" 100% -os elégedettségünket szilárd kapcsolatok kiépítésére terveztük.

blob.png


Vizsgálat