Gyerek úszó táskák

Gyerek úszó táskák

gyerek úszó táskák Ez a nagy sport- és tornaterem bőrönd körülbelül 60 liter, több zsebbel rendelkezik, ez egy könnyű tornaterem és sporttáska, az összes felszerelést és az utazótáskát képes hordozni, az összes nélkülözhetetlen anyagot utazni tudja. Használható otthon piszkos mosodaként is. 210D nylon: ez ...

Termék részletek

gyermek úszó táskák

Ez a nagy sport- és tornaterem-csomagtér kb. 60 liter, egynél több zsebével rendelkezik, ez egy könnyű tornaterem és sporttáska, az összes felszerelést és az utazótáskát hordozhatja, az összes nélkülözhetetlen dolgot elviheti. Használható otthon piszkos mosodaként is.

210D nylon: méhsejtű könnycsepp, amely megakadályozza a kopást; A magas minőségű cipzáras húrok nem zavarják meg Önt. Rendkívül könnyű, tartós, divatos színű, alkalmas utazáshoz, sporthoz és a mindennapi élethez.

Könnyen tárolható: könnyű bármilyen méretű szekrényben tárolni, és szuper kicsire hajtani: 10 x 11 hüvelyk, és extraként elviszi a dobozba. A repülőtereken telepíthető, hogy elkerülje a poggyászdíjakat, ajándékokat és emléktárgyakat szállítson, vagy holmiját a sérült poggyászból továbbítsa. Ez a repülőtér megmentője, mindig elutazik vagy vásárol.

Könnyen hordozható: nagy méretű és súly nélküli bőrönd; Könnyű, összecsukható és kompakt; Fogantyúval és levehető hevederekkel. 60 liter, 80% -kal könnyebb, mint az üres doboz (csak 1,2 font). Ezt a csomagolható duffelt úgy tervezték, hogy a legjobban megfeleljen hátizsákos kockáknak - növeli a bevásárlókocsiját a szervezett könnyű utazási tapasztalatokkal.

Stílusos: sok népszerű szín közül választhat, amelyek soha nem elavultak! Helyezze fel kedvenc színes táskáját.

blob.png

TB20SKRurBkpuFjy1zkXXbSpFXa_!!2961677685.jpg

Vizsgálat