Jó úszni táskák

Jó úszni táskák

jó úszni táskák, divat, divat, újdonság és színes, a zsinórral G4Free hátizsák az egyetemes, a férfiak és a nők. -A ' egy tökéletes kiegészítője a berendezések gyűjtemény és egy nagy ajándék a barátok és a család. A szálloda két cipzáras zsebbel, három zsebek a zsebében, alkalmas minden...

Termék részletek

jó úszni táskák

Divat, divat, újdonság és szín, a zsinóros G4Free hátizsák az egyetemes, a férfiak és a nők. -A ' egy tökéletes kiegészítője a berendezések gyűjtemény és egy nagy ajándék a barátok és a család.

Jellemzői a két cipzáras zsebbel, három zsebek a zsebében, alkalmas minden apró tárgyakat, és folyton mindent annak érdekében. A nagyszobába nagy elég-hoz ragaszkodik a kosárlabda, vagy tartani a dolgokat, egy kis utazás.

Strapabíró és tartós, készült likacsos és vízálló nylon szövet; Kiváló minőségű SBS zip pull kötél, vastagabb és szélesebb övet és fém csatlakozó alkatrészek. A G4Free zsinórral Sackpack tartós és divatos utazási, a sport és a mindennapi életben.

Kényelmes - állítható vállpánttal szélesebb, hogy illeszkedjen a vállán, külső nyomás nélkül. Ez nem csinál ön megtapint kényelmetlen. Is könnyen módosíthatja a hossza az öv az Ön igényeinek.

Design használ: a G4Free zsinórral Sackpack divatos és praktikus, és egy jó partner a számos tevékenység, beleértve a nappali utazás, a sport, a vásárlás, a mindennapi életben.

blob.png

TB2zTYViMFkpuFjSspnXXb4qFXa_!!2567436388.jpg

Vizsgálat