Lányok úszni táskák

Lányok úszni táskák

lányok úszni táskák Amikor más vízálló száraz zsák szivárog, nincs védelme a cucc, túl kemény vagy egyszerűen nem kényelmes viselet, VITCHELO nedves száraz táska védi a lényegeket a stroke, túrázás, kemping, kerékpározás vagy utazási kalandok. Erős, gördülékeny zárt rendszere biztonságos, ...

Termék részletek

lányok úszni táskák

Amikor más vízálló, száraz zsák szivárog, nem védi meg a dolgokat, túl kemény vagy nem kényelmes viselet, a VITCHELO nedves száraz zsák védi a lényegeit a stroke, a túrázás, a kemping, a kerékpározás vagy az utazási kalandok számára. Erős, gördülékeny zárt rendszere biztonságos, vízálló tömítést biztosít, és sokkal hosszabb, mint a piacon található más márkák. Ez azt jelenti, hogy meg kell védenie minden kérés kalandját, és többet kell élveznie a szabadban.

Gyakorlati és sokoldalú - a nagyfrekvenciás hegesztési szerkezet mellett ez a 30 literes vízálló hátizsák extra tároló funkció a rugalmas szalag előtt mindkét oldalon és a hálóhálózatban, erősítve az egykezes pántot a vállára egy jól megérdemelt törés, mellkas és deréköv. védőzsákok és a mozgáskorlátozások, a légáteresztő övek nagyobb szellőzést biztosítanak, megakadályozzák a hátfájást, maximalizálják a kényelmet.

Személyre szabott - a legmagasabb teljesítmény tesztelése, vízálló táskáink megfelelnek a legszigorúbb fogaskerék-védelmi szabványoknak. Találkoznak azokkal, akik elsőbbséget élveznek a tartósság, a súly és a csomagolási készség követelményeinek, és az egyik legnépszerűbb személy a táborozóknál, ők használják az éhínség megőrzőinek megtartására. Különösen vonzóak azok számára, akik szeretnek szörfözni vagy szembesülni a zűrzavarokkal, de nem kedvelik a drága, kifinomult elektronikai termékeik vagy ruháik változását.

blob.png

TB2GTghnwxlpuFjSszbXXcSVpXa_!!831941098.jpg

Vizsgálat