Speedo úszó táskák

Speedo úszó táskák

Speedo úszó táskák Kiváló minőségű tornazsák - tartós, lélegző, vízálló nylon, állítható vállpántok, kényelmes szellőzés, húzókötélű tornazsákunk erős és könnyű, bármilyen beltéri vagy kültéri tevékenységre alkalmas. Sok praktikus zseb - a zseb és a kötél zárt, méret ...

Termék részletek

Speedo úszó táskák

Kiváló minőségű tornazsák - tartós, lélegző, vízálló nejlon, állítható vállszíjak, kényelmes szellőzés, húzókötélű tornazsákunk erős és könnyű, bármilyen beltéri vagy kültéri tevékenységre alkalmas.

Sok praktikus zseb - a zseb és a húzókötél zárt, méret: 18 x 13,8 hüvelyk. Elülső cipzáras zseb telefonok, pénztárcák és más apró tárgyak tárolására. Egy nagy zsebbel, a cipzáras zseb hátuljában, mindkét oldalán hálóval, elég nagy ahhoz, hogy vízpalackokat, sportruházatot, kis törülközőket és így tovább tartson.

Divat és tartósság - tornazsákunk négy színben van, tökéletesen kiegészíti az edzésfelszerelést és kiváló ajándék a barátok és a család számára.

A tornazsákunk egyszeres, különféle tevékenységekre alkalmas, beleértve úszást, sétálást, utazást, nappali kempingezést, testmozgást, éjszakai szállást, vakációt, utazást, jóga, futás, vásárlás, kocogás vagy iskolai testnevelés és sport tevékenységeket.

blob.png

TB2dHNUjlcHL1JjSZFBXXaiGXXa_!!2241702380.jpg

Vizsgálat