2017 magas minőségű vízhatlan esőálló kiskönyve hátizsák táska

2017 magas minőségű vízhatlan esőálló kiskönyve hátizsák táska Ez szíj egy elegáns, könnyű, vízálló pull kötél táska, alkalmas férfiak és nők, alkalmas sport, fitnesz, jóga, idegenforgalom és más alkalmakkor. Iskola-fiúk és lányok lehet használni, mint egy iskola és a kollégium használni ezt a táskát...

Termék részletek

2017 magas minőségű vízhatlan esőálló kiskönyve hátizsák táska


Ezt a szíjat a egy elegáns, könnyű, vízálló pull kötél bag, alkalmas férfiak és nők, alkalmas sport, fitnesz, jóga, idegenforgalom és más alkalmakkor. Iskola fiúk és lányok lehet használni, mint egy iskola és a kollégium az Ön számára ez a táska segítségével nyújt sok fárasztó az út.

A fő szoba, a táska elég nagy ahhoz, illik a kosárlabda, és még tartani elég kis utak. A táska van két külső cipzáras zsebbel, egy belső cipzáras zseb és a két belső zseb, cipzár nélkül. Ez megkönnyíti a kis tételek. Ez segít tartani a dolgokat, külön és könnyű megtalálni.

Kötél helyett használja a két széles vállpánttal. A széles vállpánt teszi a csomag több kényelmes és tartós. A vállpánt mindig könnyen állítható. Még akkor is, ha hosszú ideje viselni, hogy nem érzi kényelmetlenül. A vállpánt maximális hossza 50 lassan mászik.

A táska készül a dupla-réteg vízálló anyagból, vastag, erős, könnyű a semmiből, vagy szakadás. A táska mindent jól védett. Add hozzá ezeket a zsákokat, hogy erősítse ezt a táskát. A táska hosszú ideig tarthat.


Vizsgálat