2017 Kiváló minőségű vízálló Cool Haversack nap hátizsák, jó design és jó márka

2017 magas minőségű vízálló hűvös haversack nappali, hűvös kivitelű és jó márkájú Anyag: kiváló minőségű nylonból készült, nem toxikus, tartós, újrahasználható; rendben tartsa a dolgokat, és környezetbarátá teszi életét. Méret: 35x40cm / 13,78 "x 15,75"; Csomag...

Termék részletek

2017 csúcsminőségű vízálló, hűvös haversack nappali hátizsákkal, hűvös kialakítással és jó márkanévvel

Anyag: kiváló minőségű nylonból készült, nem toxikus, tartós, újrafelhasználható; rendben tartsa a dolgokat, és környezetbarátá teszi életét.

Méret: 35x40cm / 13,78 "x 15,75"; A csomag fekete, vörös, fluoreszkáló sárga, királykék, narancssárga és világoskék színt tartalmaz.

Öv formaterv: A két vállpánt mindegyik oldala egy hátizsák, vontatott kötél zárt táska, a heveder felépítése lehetővé teszi, hogy gyorsan tárolja a dolgokat, könnyű hordozható, könnyen használható, csökkenti a vállterhelést, majdnem nem csökken a súlya.

Széles alkalmazási területek: sportcipők, kiegészítők, kosárlabda, játékok, elektronikus szerszámok, írószerek, törölközők, ruhák és élelmiszerek; szabadtéri tevékenységekhez, sportokhoz, ünnepekhez, iskolákhoz, szupermarketekhez, utazáshoz és családi tároláshoz.

TB2wcYwffSM.eBjSZFNXXbgYpXa_!!2074854151.jpg


Vizsgálat