Női és férfi könnyű nagy vízálló vízálló túrázás Daypack száraz hátizsák hátizsák

Női és férfi könnyű nagy vízálló vízálló túra daypack száraz hátizsák hátizsák elegáns, a fény, a nagy szoba, a fiú és a lány félelmetes ajándék! Tökéletes sport, tornaterem, jóga, golf, gyakorlása, fitness, tánc és utazás. Ez lehet egy jó iskolai és főiskolai táska vagy üzleti hátizsák. Kétrétegű...

Termék részletek

Női és férfi könnyű nagy vízálló vízálló túra daypack száraz hátizsák hátizsák

Stílusos, könnyű, nagy szoba, a fiú és a lány félelmetes ajándék! Tökéletes sport, tornaterem, jóga, golf, gyakorlása, fitness, tánc és utazás. Ez lehet egy jó iskolai és főiskolai táska vagy üzleti hátizsák.

Kettős réteg vízálló anyagból, vastagsága, elég erős, nem könnyen karcolás vagy szakadás! Add hozzá hat fekete sávok, hogy erősebb és tartósabb. Az alsó erősíti a szíj. Nagyobb súlyt tud ellenáll.

Szuper széles, állítható vállpánt, jól, kényelmetlenül érzi magát, amikor rajta! Az Ön számára sokféle módon viselni! A vállpánt maximális hossza 50 lassan mászik.

4 külső táskák és 3 zsebbel, alkalmas a villamosenergia-bank, mobiltelefon-töltő, pénztárca, kulcsok és néhány apró dolog, hogy sokkal kényelmesebb! 18,5 "X 15" X 7 "(magas X szélesség X hossz), tömeg: 1.1 (lb)


Vizsgálat