2017 top nagykereskedő magas minőségű legjobb könnyű tengeri ég nap vízálló Pannier hátizsák pénz birtokosa

2017 felső nagykereskedő minőségi legjobb könnyű tengeri ég nap száraz vízálló pannier hátizsák pénz birtokosa tartani a projekt - ne hagyja, hogy egy kis vizet, tönkreteszi a móka! Megvédjék a berendezések védelmét és a szárazságot során csónakázás, csónakázás, horgászat és túrázás. Vízálló Acrodo száraz, táskát...

Termék részletek

2017 top nagykereskedő minőségi legjobb könnyű tengeri ég nap vízálló pannier hátizsák pénz birtokosa


Szárazon tartja a projekt - ne hagyja, hogy egy kis vizet, tönkreteszi a móka! Megvédjék a berendezések védelmét és a szárazságot során csónakázás, csónakázás, horgászat és túrázás. Acrodo vízhatlan száraz zsák a tökéletes illeszkedést a következő kalandra.

Könnyen megtalálja a cikk - anélkül, hogy mossa meg a kezét, és próbálja megtalálni a mobiltelefon vagy a pénztárca. Az átlátszó anyag Ön mindig tudja, ahol a cikkeket.

Vállpánttal és fogantyúk könnyű-hoz hordoz - könnyen kezelhető, vannak kettő ways-hoz hordoz. Tudod viselni a száraz, táskát stílusa turisztika és nagy és könnyen kezelhető a fogantyút.

Kopásálló anyagok kopásálló tartós anyagok. Acrodo száraz, táskát is épített, hogy ellenálljon a szabadban.

Lebeg a vízben - ha a tulajdon, ez a táska nem enged érzi a süllyedő. Így egy kis mennyiségű többlet levegő szárító táska, és megtartotta a víz felett.


1.gif


TB25PUaXXIkyKJjy0FgXXX0mFXa_!!604245923.jpg


TB2yCSIu3JlpuFjSspjXXcT.pXa_!!604245923.jpg
Vizsgálat