2017 minőségi vízálló kis vízálló poggyász katonai vízi Park iskola

2017 minőségi vízálló kis vízálló poggyász katonai vízi park iskola termékleírás vízálló összecsukható, ultra - könnyű nagy - kapacitású tároló poggyász táska ha Ön utazótáska és tervezés-hoz vesz ajándékok vagy ruhát, ez tökéletesen mindent otthon-a ' is egy jó...

Termék részletek

2017 minőségi vízálló kis vízálló poggyász katonai vízi park, az iskola


termék leírása
Vízálló, ultra - könnyű összecsukható nagy - kapacitású tároló poggyász táska

Ha Ön utazik, és tervezi, hogy vásárol ajándékot, vagy ruhát, tökéletesen mindent otthon-a ' is egy jó kempingezés utazás, lehet, hogy a poggyász az autó tetején.

Aggaszt ez a hely?

A csomag nagyon tágas, és több, mint úgy néz ki kell csomagolni. Bár nem rekesz a táska belsejében,-a ' igazi hasznos-hoz használ egy csomagolás kocka csomag. Ideális utazótáska, kemping, túrázás, vagy megy a strandra.

Divat funkció, nem hagyja cserben!

A csat, a fogantyú könnyen beállítani használatra, mint egy kézitáska vagy válltáska, kényelmes, nyomás nélküli hátramenet csomagolás élmény és az utazás! Összecsukható ultra kicsi, vékony, kisebb edzőterem és a szekrények alkalmas.

Garantáljuk Önnek:

Ha nem elégedett az elégedettség - egyszerűen vissza egy teljes visszatérítést! Add hozzá ezt a düftin a bevásárlókosárba, mielőtt elfogy a készlet.

未标题-1.jpg


Vizsgálat