Makita táska kerekekkel

makita táska kerekekkel Különböző tárolási helyek: Mivel az aviator által biztosított légtér bőséges tárhelyet biztosít, mindent megteszünk, amire szüksége van. A zsebekben és rekeszekben egy fájl doboz, 5 zseb-zseb és 2 fejhallgató zsebbel tárolja az értékeket mindkét végén.

Termék részletek

makita táska kerekekkel

Különböző tárolási helyek: Mivel az aviatorok által biztosított légtér bőséges tárhelyet biztosít, mindent megteszünk, amire szüksége van. A zsebekben és rekeszekben egy fájl doboz, 5 zseboldalas zsebbel és 2 fejhallgató zseb található, amelyek az értéktartományokat a bden rekesz mindkét végén tárolják. Nagy kapacitása kényelmesen illeszkedik a 14 hüvelykes hordozható számítógépekhez, iPad-ekhez, ruhákhoz, cipőkhöz vagy bármilyen egyéb értéktárgyhoz, amelyet utazni szeretne.

Kényelmes hordozható: A párnával megerõsítve egyenletesen elosztja a zsák súlyát a vállakon és a párnákon a kopás és a szakadás bármilyen formájának elkerülése érdekében,

Utazás, bármi legyen is: Ez a sokoldalú luxus táska sokoldalú kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy kényelmes csomagtartóból egy elegáns kézitáskává alakítsa át. Lefüggesztheti a testére, vagy eltávolítható pántokkal csatlakoztathatja a vállára, vagy egyszerűen kényelmes párnára helyezheti a kényelem érdekében.

Hosszú élettartamú tartósság: Kiváló minőségű, fényes vászonszövetből készült, ez a luxus repülés táska érdemes a társa minden útvonalon és expedíciókban. A KÉZI FELÉPÍTÉS a legrosszabbul kezelheti, és sok éves szolgálatot biztosít Önnek.

Anyag :

Pamutszál

Specifikáció :

54 * 17 * 34CM vagy Testreszabott

Szín :

Ny szín

W eight :

650g

Logo :

Személyre szabott

M inimum   sorrend   mennyiség :

1000

Mintaidő :

39 - 40 nap

Q uality kontroll :

IS09000

OEM és ODM :

W elcomed


Vizsgálat